Berberler Odası

1953 MANİSA DOĞUMLUYUM, 50 YILDIR BERBERLİK MESLEĞİNİ YAPIYORUM, 13 YILDIR ODA YÖNETİMİNDEYİM 11 YILDIRDA MESLEKTAŞLARIMA HİZMET ETMEK İÇİN ODA BAŞKANIYIM. BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI OLARAK ESNAF VE SANATKARLARIMIZIN HAKLARINI KORUMAK, ONLARA EN İYİ HİZMETİ VERMEK ÜYELERİMİZİN SORUNLARINI DİLE GETİRMEK VE SORUNLARI YETKİLİ MERCİLERE TAŞIYARAK GİDERMEYE ÇALIŞMAK VE DAHA İYİSİNİ YAPMAK İÇİN BU YOLA BAŞ KOYDUK. ESNAF VE SANATKARLAR OLARAK VİZYONUMUZ VE GÜCÜMÜZ OLMALI. HER ÜYENİN SIKINTISINI BİREBİR DİNLEYEREK VE BUNA ÇÖZÜM BULABİLECEK BİR YÖNETİM ANLAYIŞI HAKİM KILMAK İÇİN VE KISACASI SİZ DEĞERLİ ÜYELERİMİZE HİZMET ETMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ GÖREVE GELDİĞİMİZ İLK GÜNDEN BERİ BERBER VE KUAFÖRLERİMİZİN SORUNLARINA LAFLA DEĞİL GERÇEK ANLAMDA ÇARE OLMAYI HEDEFLEYEREK YOLA ÇIKTIK. BİZLERİ GÜVENEREK VERDİĞİNİZ BU GÖREVİ SİZLERE YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE LAYIĞIYLA YERİNE GETİRMEK İÇİN ÇABALADIK. VİZYONUMUZ GENİŞ, NİYETİMİZ HALİSTİR. BİZ SİZLER İÇİN YENİ PROJELER, EĞİTİMLER, SHOWLAR DÜZENLEMEYE DAHA DA İYİLERİNİ YAPARAK DEVAM EDECEĞİZ. SİZ DEĞERLİ ÜYELERİMİZİN DESTEKLERİYLE ÇOK DAHA GÜZEL PROJELERİ GERÇEKLETİRMEK İSTİYORUZ. DAHA GÜÇLÜ BİR ODA İÇİN YAN YANA , KOL KOLA DURMAYA DEVAM EDELİM. SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNARIM.

BERBERLER ODASI KUAFÖRLER ODASI KUAFÖR BERBER MANİSA BERBERLER